Trots dat #fidays de primeur heeft van @deBarBarMobiel, 100% lokaal en ambachtelijke dranken!

Inmiddels zijn de foodtrucks met pulled pork sandwiches en ambachtelijke biofrites niet meer weg te denken op evenementen. Volgens The Food Line-up kan er op het gebied van drank nog heel wat worden verbeterd. Ook drank ontkomt niet aan de nieuwe standaard op evenementen.  

Think global, drink local

De Bar Bar is een mobiele bar waar lokaal en ambachtelijk gebrouwen dranken met een helder verhaal gedronken kunnen worden. De keuze bestaat bijvoorbeeld uit wisselende (bio) bieren, natuurlijke wijnen en bubbels, Hollandse cider of rasappelsap, zelfgemaakte limonades of gewoon een glas kraanwater. Minder plastic en kunstmatige suiker maar vooral meer steun voor lokale, pure en natuurlijke producenten. The Food Line-up stelt kwaliteit en herkomst centraal en probeert hiermee een voorbeeld te zijn voor andere bars. 

This is how we roll

De Bar Bar is te boeken op festivals en zakelijke evenementen. De foodtruck komt uit Engeland en is omgebouwd door Food Truck Company. De Bar Bar kan per evenement worden aangepast en uitgebouwd worden tot een speciaal bieren bar, gin & tonic bar of bubbel bar.

''Omdat het hoog tijd is dat bars 100% kiezen voor kwaliteit en herkomst!''