De #FIDAYS 2015 vinden op 19 en 20 oktober plaats in het @CHVNoordkade in Veghel en staan in het thema 'Reconnect'.

Na zes succesvolle edities van de Food Inspiration Days in het Evoluon in Eindhoven hebben initiatoren Arjan de Boer en Hans Steenbergen besloten om de Food Inspiration Days opnieuw uit te vinden. Een belangrijk onderdeel voor het heruitvinden van het evenement was het vinden van een nieuwe setting. CHV Noordkade in Veghel is als meest geschikte locatie naar voren gekomen.

Nieuw jasje

In deze nieuwe industriële setting met robuuste elementen worden de Food Inspiration Days in een nieuw jasje gestoken. Hans Steenbergen geeft aan dat ‘Reconnect’ het thema van dit jaar is. ‘De grote opdracht voor de komende jaren is het herstellen van de verbinding tussen consument en foodproducent, tussen mensen en de seizoenen en mensen met elkaar. De maaltijd in een restaurant dient dat hogere doel, met transparantie, integriteit en empathie als belangrijke waarden’, aldus Steenbergen. Reconnect voert als rode draad door de hele dag.

Kleurrijke line-up

Zoals afgelopen jaren brengt Food Inspiration een inspirerende line-up op het podium. Een gemixt gezelschap van jonge entrepreneurs, chefs, trendwatchers en motivators die het thema kleur geven met hun multimediale presentaties en smakelijke proeverijen. 

Bekijk hier de aftermovie van de Food Inspiration Days 2014:

Aftermovie Food Inspiration Day 2014 from Food Inspiration on Vimeo.