Op zoek naar een eigen horecaplek? Grijp nu je kans en doe mee met de #hartenziel prijsvraag @DeMarienhof

Altijd al gedroomd van een eigen plek voor je horecaconcept? Dan is dit je kans! De Mariënhof in Amersfoort komt met een prijs waarbij het beste concept een exploitatieplek kan winnen. Startende of ervaren ondernemers maken kans om twee jaar lang kosteloos de serre van de Mariënhof te gebruiken voor hun eigen horecaconcept.

Binnen de muren van het klooster

De competitie heet niet voor niets de Hart & Ziel prijsvraag. De pandbewaarders van de Mariënhof, Pieter Aalbers en Adriaan Derksen, ondernemen met hart en ziel en maken momenteel hun jongensdroom waar. Pieter Aalbers: ”de Mariënhof is een uitzonderlijke plek waar we ons met hart en ziel inzetten om het onze gasten naar de zin te maken. De locatie biedt tal van mogelijkheden voor congressen, vergaderingen en evenementen. Het voordeel van de serre is dat deze een eigen ingang en terras heeft. Mede daardoor leent het zich uitstekend om er een op zichzelf staande gelegenheid te creëren, binnen de muren van het klooster.”

Creatief concept

Winnen doe je niet zomaar, om in aanmerking te komen voor de prijs moeten de deelnemers een creatief concept insturen. Van alle ingezonden horecaconcepten worden de beste tien deelnemers gekozen, die vervolgens verder gaan met het uitwerken van hun concept tot een compleet businessplan. Dit doe je niet alleen, in twee dagdelen worden er trainingen aangeboden waardoor het businessplan staat als een huis. Uit de businessplannen wordt een top drie aan concepten gekozen die strijden om de hoofdprijs. De drie kandidaten moeten doormiddel van een pitch de jury en het publiek weten te overtuigen. 

De jury

De jury van de Hart & Ziel prijs bestaat uit Wim Wiersma (eigenaar WOW!-wine), Carla Schenk (PR-adviseur), Ivan Vierbergen (Allround accountant en adviseur), Arjan de Boer (Managing Partner Food Inspiration), Jesse Smits (Eigenaar Back to the brand), Bert van Wede (Directeur Leerbedrijven en bedrijfsmatige ontwikkeling bij MBO Amersfoort), Kim van Velzen (Social media-strateeg) en pandbewaarders van de Mariënhof en tevens voorzitters van de jury, Pieter Aalbers en Adriaan Derksen.

Kun je niet wachten om mee te doen? Schrijf je dan nu in