Gezonder en fitter worden? Neem een kijkje in de App Store! #trendreport2015 #purifyme

Wie slimmer, fitter en gezonder wil worden gaat niet naar een diëtist of sportschool, maar neemt een kijkje in de App Store. Je vindt er apps om je voedingspatroon bij te houden, sleeptrackers om je nachtrust te meten en apps die zich ontpoppen als personal trainer en diagnosticerend arts.

Sleep Cycle alarm clock

Goed slapen draagt bij aan een goede gezondheid. De app meet niet alleen hoe lang je slaapt, maar kan aan de hand van bewegingssensoren ook zien wanneer je het meest beweegt en dus het minst diep slaapt.

Cardiio

Cardiio meet je hartslag met een camera. Volgens online reviews zijn de resultaten van Cardiio verbazingwekkend accuraat. Resultaten worden per dag bijgehouden.

Moves

Met de Moves app houd je heel nauwkeurig bij hoeveel je beweegt en hoeveel je nog moet om je dagelijkse quotum van 10.000 stappen te halen. De meeste mensen bewegen namelijk maar 3 tot 5.000 stappen per dag