Zelfs de mooiste foto’s hebben nog een touch up nodig met de beste apps #foodfotografie

Perfectioneer jouw foto’s met de favoriete apps van Kyonne. Alleen voor Android en iOS.

Instagram

Niet voor niets is instagram onze all-time favorite. Je kunt je foto’s bewerken met zeer uitgebreide instellingen. Sla wel de filters over voor foodfoto’s, want deze bevatten vaak te veel geel- of groentinten waardoor het gerecht er minder lekker uit komt te zien. Ook erg handig: je kunt je foto’s meteen delen via veel social-mediakanalen.
 

Camera+

Deze app is eigenlijk een hele uitgebreide tool. Gebruik bij Camera+ vooral wel de filters, want er zitten echt hele mooie tussen. Vooral de filters voor zwart-wit zijn flatterend voor foto’s van bijvoorbeeld chefs.
 

Big Lens

Speel met de scherpte-diepte met Big Lens. Hiermee kun je zelf ‘swipen’ welke gedeeltes van de foto je scherp wilt en welke vervaagd. Hiermee kun je mooi bepaalde voorwerpen onder aandacht brengen en minder belangrijke onderdelen vervagen. Zo leg je de aandacht precies waar jij het wilt.
 

Diptic

Een erg handige app wanneer je meerdere foto’s in een frame wilt gebruiken. Diptic biedt meerdere geraamtes waarmee je collages kunt maken en zo al jouw favoriete foto’s in een keer kunt delen.
 

ABM

ABM is de afkorting van A Beautiful Mess, een naam die al erg veel zegt over de inhoud. Hiermee kun je dus ‘rotzooi’ in je foto zetten. Teksten, sterretjes, hartjes, icoontjes, alles zit bij de app inbegrepen.
 

VSCOcam

Dit is de perfecte app voor mensen die graag filters gebruiken en geen zin hebben om uitgebreid de instellingen te bewerken. VSCOcam heeft mooie filters (ook voor kleur). Er zijn gratis en betaalde opties.
 

Wil je meer tips en tricks van Kyonne?