Wie zou de mystery guest zijn tijdens de eerste van de Rooftop Sessions op 25 april? @deep_house_ams en @Heineken

De eerste sessie van Rooftop Sessions is in zicht... Op vrijdag 25 april wordt het eerste exclusieve – en ‘invites only’ – rooftop feest gegeven. Dit is een initiatief van Deep House Amsterdam in samenwerking met Heineken.

Rooftop Sessions
Het feest wordt één keer per maand gehouden op verschillende rooftops in Amsterdam. Gasten die zijn uitgenodigd kunnen een geweldige line-up verwachten en genieten van een uitzicht over Amsterdam. De eerste sessie vindt plaats bij Floor 17 van Ramada Hotel. De gasten die morgen aanwezig zullen zijn, zijn artiesten zoals Mario Basanov, Prunk en Kimou. Over de vierde gast - of eigenlijk een duo - wordt nog geheimzinnig gedaan...

Wil jij een uitnodiging voor dit feest op jouw mat krijgen? Ga dan naar hun YouTube kanaal, abonneer en stuur een e-mail met een creatieve onderbouwing naar invite@deephouseamsterdam.com.