Social media is hot, maar geeft ook stress. Daarom: de social media butler

Konden we eerder al op vakantie onze Facebookpagina updaten met een vingerafdruk, nu kun je jouw social media ook láten updaten. In de Verenigde Staten heeft The Madison Washingtong DC hotel een dienst gelanceerd waarmee je social media wordt geupdate door een socialmediaexpert terwijl jij van je vakantie geniet. De Social Media Butler heeft als doel om de stress die komt kijken bij reizen weg te halen door alle documentatie te regelen.

Met de Inaugural Town and Country package krijgen de gasten een overnachting van vier nachten, waarbij ze vlakbij de festiviteiten zijn van de inauguratie. Daarnaast krijgen de gasten een tour door het Witte Huis en worden ze begeleid door een social media expert die foto's en video's maakt en bijbehorende teksten schrijft. De expert heeft toegang tot de socialmedia-accounts van de gasten en zorgt op deze manier dat hun profielen up-to-date zijn.