Kijktip! Chef's table op @netflix. Neem een kijk in het leven van world best chefs.

We geven we je elke week een kijktip - zowel klassiekers als nieuwe films, documentaires of interessante sprekers - om je vakkennis te updaten en je te inspireren. Deze week raden we je documentaireserie Chef’s Table van filmmaker David Gelb aan.

Kijk in het leven van

Chef's Table biedt kijkers de kans om de keukens en levens van zes internationaal befaamde culinaire talenten te ontdekken. In elke aflevering maak je kennis met een beroemde chef: Ben Shewry (Melbourne, Australië), Magnus Nilsson (Järpen, Zweden), Francis Mallmann (Buenos Aires, Argentinië), Niki Nakayama (Los Angeles, VS), Dan Barber (New York City, VS) en Massimo Bottura (Modena, Italië). Je ziet niet alleen het leven van de chef in de keuken, maar kijkt ook mee in hun privéleven.

Bekijk hier de trailer van Chef’s Table:

Fot: Beth Dubber/Netflix