Nog geen plannen voor het weekend? Ga dan naar het allereerste Food Truck Festival van België!

Voor het eerst komt het Food Truck Festival naar België toe! Brussels Food Truck Festival vindt dit weekend plaats. Gedurende drie dagen wordt het Warandepark omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant.

Culinaire speeltuin
Het weekend staat in het teken van ontspanning, verwennerij en gezelschap. Er staan tientallen mobiele keukens waar culinaire talenten hun skills kunnen tonen aan het publiek. Food trucks uit België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Van hamburgers tot yoghurts. Van de traditionele Belgische keuken tot de wereldkeuken met insecten en taco’s. Kortom: het is een festival voor mensen met grote of kleine trek. Iedereen is welkom!

Food Truck Awards
Tijdens het festival zullen ook voor het eerst de Food Truck Awards worden uitgereikt. Zaterdagmiddag is er een jury aanwezig die bestaat uit professionals, journalisten en foodies. Ze houden rekening met het uitzicht, de originaliteit, het cateringconcept en de kwaliteit en service van de producten die ze te bieden hebben. Dit is dé kans voor de food truck-ondernemers om zichzelf te bewijzen en te onderscheiden.

Heb jij dit weekend nog geen plannen?
Wanneer? Vrijdag 9 t/m maandag 11 mei
Openingstijden? Check de website
Waar? Op de Keizerinlaan in hartje Brussel
Toegang? Gratis