In Melbourne kun je bij @jafflechutes broodjes bestellen die op grote hoogte verspreid worden. Bekijk de video!

Ondernemers wenden zich steeds vaker tot grensverleggende manieren om hun producten te bezorgen. Bij Jafflechutes en Darwin Aerospace distribueren ze op tientallen meters hoogte en laten ze panini's en burrito's door de lucht naar je locatie vliegen.

Pop-up like it’s hot
In Melbourne kun je bij pop-upconcept Jafflechutes panini’s bestellen die vervolgens naar je locatie geparachuteerd worden. Via social media wordt je op de hoogte gesteld van de laatste 'airdrop locations' waar je op de aangegeven 'X' moeten wachten op je broodje dat naar je toe komt gezweefd. En dan maar hopen dat het niet te hard waait. 

Burrito Bomber
Dit is ‘s werelds eerste, zwevende Mexican Food Delivery System. Bij Darwin Aerospace - een R&D lab waar Air & Space Exploration centraal staat - vonden ze dat iedereen op elk moment van de dag zou moeten kunnen genieten van een Burrito. Via een app plaats je een bestelling, waarna je locatie wordt doorgestuurd naar een onbemande helikopter die vervolgens je burrito naar je toe vliegt.