Zeven dagen lang niet praten? @Myhealingspace biedt een stiltereis in Ibiza aan. Lees er hier meer over!

Tijdens de stiltereis van Healingspace praten de deelnemers zeven dagen niet. Deze stiltereis is gericht op de persoon, de begeleiders helpen met het persoonlijke proces dat de deelnemers doorlopen. De kracht van deze retraite is de combinatie van stilte en yoga.

Talking circles
Het meest typerende van deze reis zijn de talking circles. Hierin wordt de stilte verbroken en krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn of haar verhaal te delen, maar er wordt niet op gereageerd. Naast de oefeningen en talking circles, zijn er ook yoga- en meditatielessen. Er is alleen veganistisch eten gedurende de hele reis en er zijn dagelijkse healingsessies.

Nieuwsgierig naar andere wereldwijde wellness concepten? Bekijk ze in ons magazine.