Chef @FrancoisGeurds opent Food Lab in Rotterdam. Echt waar? Echt waar. Geen hoax zoals het @samhoudfoodlab.

François Geurds opent FG Food Lab. François is de eerste Nederlandse chef die een Food Lab opent. Tegen RTV Rijnmond vertelt de chef: ‘In dit lab kan ik volledig afgezonderd mijn smaken perfectioneren. Ik wil nog beter worden in wat ik doe. Mijn doel is om ooit drie sterren te hebben.’

Ongeveer 36 gasten kunnen hier terecht voor lunch en diner. Naast Food Lab opent hij hier ook een Koffielab met bijbehorende koffiebar. Hier zal hij zijn eigen koffie branden van alleen maar single originals. Deze koffie past hij weer toe in gerechten zoals panna con tomate, beef met koffie of zalm met een zoutkorst, gepekeld in koffie. De laatste is een bereidingstechniek waar François patent op heeft.

FG Food Lab is gevestigd in de Hofbogen aan het Hofplein in Rotterdam.

Bekijk hieronder het verslag van de opening van RTV Rijnmond.