Koffie verblijdt voorbijgangers in de straten van Montreal, vanuit het kleinste Coffee Café van Noord-Amerika.

Het is best lastig om het bestaan van dit concept op te merken. Als je haast hebt of je gewoonweg de straat afloopt en niet goed oplet, zou je dit concept zomaar voorbij kunnen lopen. La Distributrice in Montreal neemt namelijk niet zo veel plek in als reguliere take-away koffie ondernemingen. Onder een trap en aan het trottoir wordt dit kleinste koffie café van Noord-Amerika bemand door één barista die voorbijgangers in de straten van Montreal verblijdt met koffie, latté, warme chocolademelk en espresso.

Coffeebike
Mocht je door Arnhem lopen, dan is er een kans dat je daar koffieliefhebbers en gecertificeerde Barista’ s Maaike en Wouter op de coffeebike langs ziet fietsen. De coffeebike is geheel zelfvoorzienend en heeft geen stroom nodig. Naast deze kleine, mobiele 'koffiefiets' van waar uit ze ambachtelijke koffie schenken, hebben ze ook nog een espressobus en espressobar.