Geen groene vingers? Of twee linkerhanden? Deze oprolbare moestuin maakt DIY tuinieren wel heel gemakkelijk.

Thuis tuinieren is het helemaal en steeds meer initiatieven schieten als wortels uit de grond om zoveel mogelijk mensen aan het verbouwen te krijgen. Maar soms zijn er mensen die het wel wíllen, maar er gewoon niet voor in de wieg zijn gelegd. Voor hen komt Earth Starter met Nourishmat, een oprolbare moestuin! Uit te rollen waar je maar wilt, en de rest gaat bijna vanzelf. Je hoeft geen onkruid te wieden, er wordt water bespaard door het interne irrigatiesysteem en de voorgedrukte groente- en kruidennamen geven duidelijke instructies.

Earth Starter
Earth Starter ontwikkelt producten die het groeiproces van kruiden en groenten vergemakkelijkt en het aantrekkelijker maakt om zelf op een duurzame manier te kweken. Zij willen bijdragen aan de bewustwording van de gemeenschap, door zich in te zetten tegen het voedsel- en waterbehoud. ‘Our mission is to turn Earth’s consumers into producers.’

Bekijk de video om te zien hoe Nourishmat werkt:

Nourishmat - The Peoples Garden from Earth Starter on Vimeo.