Een nieuwe speler staat te trappelen om de supermarktmarkt te bestormen. Online.

Door onze overvolle agenda’s kan boodschappen doen een stressvolle bezigheid zijn. Retailers zoeken naar mogelijkheden om het de consument makkelijk te maken. Albert Heijn experimenteert in Nederland al enige tijd met click & collect, waarbij je je boodschappen online bestelt en later ophaalt.

Nu staat een nieuwe speler te trappelen om de markt te bestormen. Sinds vandaag is er de website superdirect.com.De formule


Superdirect.com is een online supermarkt waar de dagelijkse producten besteld kunnen worden. Heb je een gaatje vrij, rij je langs het geautomatiseerde pick-up point om je boodschappen op te halen. Vandaag start de pilot in Eindhoven die in januari moet uitwijzen of het concept aanslaat bij de consument.De eigenaren Henk Niemansverdriet en Peter Pompen werken nauw samen met Sligro Food Group, The Greenery en Rabobank. Zij hebben in samenwerking met Deloitte en GFK de hele supermarktketen geanalyseerd en kwamen tot de conclusie dat de klant behoefte heeft aan een afhaalpunt voor boodschappen, op het tijdstip dat de klant past.


 

 


 

superdirect.com 'Het concept' from superdirect.com on Vimeo.