Wil jij twee maanden op wereldreis naar de mooiste foodsteden? Schrijf je in voor the best job in food

Ben jij een enthousiaste film- of documentairemaker tussen de 20 en 40 jaar oud die gek is van eten en drinken en houdt van reizen en ben je beschikbaar in het voorjaar van 2018 om gedurende 60 dagen van huis te zijn? Meld je dan nu aan voor the best job in food!

Meld je aan voor the best job in food door voor 14 maart een e-mail te sturen naar globalmission@foodinnovationprogram.org met de onderstaande informatie. Let op! De voertaal van de Food Innovation Global Mission is Engels, stuur dus ook alle informatie in het Engels.

  • Een motivatiebrief van maximaal 300 woorden waarin je vertelt waarom jij de beste persoon bent voor deze job

  • Een video of een link naar een video met de beste documentaire of video die jij ooit gemaakt hebt

  • Een uitleg van maximaal 200 woorden over de documentaire of video die je stuurt, waar gaat het over en waarom is dit werk gemaakt?

  • Je CV

  • Een recente foto van jezelf

Selectieprocedure

Uit alle aanmeldingen voor the best job in food selecteren FUTURE FOOD and Food Inspiration de winnaar. Op 3 april maken we bekend wie geselecteerd is voor the best job in food.

Over de Food Innovation Global Mission

De Food Innovation Global Mission brengt jaarlijks 15 internationale en multidisciplinaire studenten van over de hele wereld naar de plaatsen waar voedselinnovatie plaatsvindt. Op die manier ervaren deze voedselveranderaars van de toekomst de nieuwste technologische innovaties en eeuwenoude tradities. Scouten, documenteren, observeren en proeven zijn typische activiteiten van deze ervaring van 60 dagen. De missie brent de belangrijkste signalen en inzichten van meer dan 10 voedselhubs van over de hele wereld in kaart. Onder andere Tel Aviv, San Francisco, Shanghai, Amsterdam, Bologna en New Delhi worden bezocht tijdens de missie. De Food Innovation Global Mission vindt plaats in het voorjaar van 2018. Voor meer informatie de Food Innovation Global Mission klik hier.

Over FUTURE FOOD

De Food Innovation Global Mission wordt jaarlijks georganiseerd door FUTURE FOOD, een non-profit organisatie die een bijdrage wil leveren aan het verbeteren van de wereldwijde voedingsindustrie. FUTURE FOOD gebruikt de documentaire die gemaakt wordt tijdens de Food Innovation Global Mission om de missie wereldwijd te delen.