Kan fastfood gezonder zijn? Waarom is het weer hip? @YFM_NL gaat dit uitzoeken op 11 maart.

Op festivals verschijnen allerlei fraaie food trucks, maar hoe gezond is het eigenlijk? En blijft friet niet gewoon onze 'all time favorite'?

Food fight

Deze vragen en meer staan centraal tijdens de derde aflevering van de Youth Food Movement reeks 'Als Warme Broodjes'. Tijdens de editie van vrijdagavond 11 maart 2016 krijgen fastfood-ondernemers het woord, draagt Peter Buurman van de Speld een column voor, en is er een Food Fight met twee voedselondernemers. Tafelgasten zijn Lotte Wouters van The Food Line-up en Marco Agema, eigenaar van Friet van Piet. 

Toffe voedselverhalen

In Pakhuis de Zwijger ervaren de bezoekers van 'Als Warme Broodjes' wat voedselondernemers dagelijks op hun bord krijgen. Op welke manier dragen ondernemers bij aan een beter voedselsysteem? Elke aflevering komen mensen aan het woord die zich elk bezighouden met ene ander onderdeel van het voedselsysteem. Kom langs en praat mee, want alle ingrediënten voor een avond vol toffe voedselverhalen zijn aanwezig. Ook leuk wanneer je zelf niet piekert om een bedrijf in voedsel te beginnen!

Reserveer snel je kaartje via de site van Pakhuis De Zwijger. Met of zonder mayo...