Dit toekomstige hotel zou wel eens voor het einde van de hotelkamer kunnen zorgen… @LiveZoku @HansMeyer_

Zoku is Japans en betekent: familie, stam of clan. Zoku is gericht op professionals die hun leven en werk over de hele wereld hebben georganiseerd.

Sociale buzz

Naar eigen zeggen vormt Zoku een nieuwe categorie binnen de hotellerie: een flexibele hybridevorm tussen huis en kantoor, die tevens geschikt is voor longstay. Met de diensten van een hotel en de sociale buzz van een opkomende wijk. Je kunt bij Zoku wonen, werken, ontspannen en socializen met gelijkgestemden, terwijl je connected raakt met de stad.

Bonte mix

Bij Zoku gelooft men dat verbazingwekkende dingen kunnen gebeuren als mensen samenkomen. De missie is om gelijkgestemde individuen samen te krijgen onder één dak. Internationale hotelgasten mixen met internationaal georiënteerde locals. Het uiteindelijke doel is om het netwerk en zelfs de horizon van hun gasten te verbreden.

De eerste vestiging van Zoku opent begin 2016 in Amsterdam.

Livezoku.com 

We interviewden hotelinnovator Hans Meyer over zijn nieuwe hotelconcept. Meer weten?