Ben jij een foodservice-talent? Sluit dan aan bij de tweede editie van @FSTalentAcademy

Na alle positieve reacties tijdens de eerste editie van de Foodservice Talent Academy starten Foodservice Network & Food Inspiration op 16 februari 2016 met de tweede editie.

Webinars, opdrachten, tours

 

De Foodservice Talent Academy is een opleidingsprogramma met een innovatieve samenstelling van colleges, webinars, opdrachten, tours, events en bedrijfsbezoeken. Speerpunten van de Foodservice Talent Academy zijn persoonlijke groei, het opbouwen van een sterk netwerk en verdieping van kennis & inzicht in de foodservicebranche.

 


"De Foodservice Talent Academy is een unieke combinatie waarbij je de kans krijgt om je netwerk uit te breiden, kennis over de markt krijgt aangereikt en geïnspireerd wordt op gave locaties door boeiende sprekers."

- Sharon Reijmers, Key Accountmanager Unilever Food Solutions


 

Interactieve inspiratiesessies

De Academy bestaat uit interactieve inspiratiesessies. De thema's, (gast)docenten, de locaties, de events en de tours stimuleren je tot zelfreflectie, maar ook tot interactie met je collega talenten. Je volgt de Foodservice Talent Academy met maximaal twintig enthousiaste en getalenteerde peers. Je leert, deelt en profiteert van de dynamiek van de groep. De Foodservice Talent Academy zorgt voor een echte kennismaking met jezelf en de foodservice waardeketen. Het gaat erom dat jij het optimale uit jezelf haalt ten gunste van je bedrijf en de branche.

 

Digitaal inspiratiepakket

De sessies worden verspreid over 16 maanden georganiseerd. De Foodservice Talent Academy wordt ondersteund door een digitaal inspiratiepakket in een online leeromgeving. De communicatie en uitwisseling van informatie vindt uitsluitdend plaats via nieuwe platformen zoals Google+ en Slack. Nieuw leiderschap begint immers bij een nieuwe manier van leren en communiceren.

 


"In de Foodservice Talent Academy ben je echt de ‘lucky one’! Er komt zo veel expertise voorbij van geweldige (gast)docenten en ondernemers in foodservice; pak je kans en haal alles er uit om jezelf te ontwikkelen!"

- Karin Scholte, Operationeel Directeur Spring Instituut & Onderwijskundige Foodservice Talent Academy


 

Snel aanmelden...

Hebben we je aandacht? Zin in gekregen? Ben je een talent en tussen de 25 en 35 jaar, met enkele jaren ervaring in de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid? Meld je aan of toon je interesse bij Susan Koenders. Mailen maar!