Kom je naar de #fidays? Nice! Zet koers naar Veghel. Het is bij @CHVNoordkade dit jaar!

Zeg tegen je navigator, machinist, buschauffeur, helikopterpiloot dat ze koers moeten zetten naar de nieuwe locatie in Veghel en niet (meer) naar het Evoluon in Eindhoven. We ontvangen je bij CHV Noordkade!

FIDays opnieuw uitgevonden

De Food Inspiration Days 2015 vinden op 19 en 20 oktober plaats bij CHV Noordkade in Veghel. Deze robuuste industriële locatie vormt het toneel voor het thema ‘Reconnect’. Na zes succesvolle edities van de Food Inspiration Days in het Evoluon in Eindhoven is er besloten om de Food Inspiration Days opnieuw uit te vinden. Een belangrijk onderdeel voor het heruitvinden van het evenement was het vinden van een nieuwe setting. CHV Noordkade in Veghel is als meest geschikte locatie naar voren gekomen.

Over de locatie

De machines zwijgen, maar de nieuwe CHV Noordkade laat van zich horen. Culturele bedrijven en ondernemers gaan door met mixen en mengen, waaronder: cultuur met food! De CHV Noordkade in Veghel is de thuishaven voor diverse organisaties die zich richten op kunst, food, cultuur en vrijetijdsbesteding. Ooit was dit de locatie van Europa’s grootste mengvoederfabriek, maar nu is het een bijzondere locatie waar je veel kunt beleven, leren en proeven. 

Plan hier je route naar CHV Noordkade via Google Maps.

Met het OV? Plan via 9292