Transparatie, integriteit en empathie. Reconnect staat centraal tijdens de Food Inspiration Days 2015 #fidays

Trailer Food Inspiration Days 2015 from Food Inspiration on Vimeo.

De grote opdracht voor de komende jaren is het herstellen van de verbinding tussen consument en foodproducent, tussen mensen en de seizoenen en mensen met elkaar. De maaltijd in een restaurant dient dat hogere doel, met transparantie, integriteit en empathie als belangrijke waarden. Reconnect voert als de rode draad door de Food Inspiration Days 2015.

Het programma

Laad jezelf op met voldoende food, consumententrends, nieuw ondernemerschap en businessmodellen voor een heel jaar. Zoals afgelopen jaren brengt Food Inspiration een inspirerende line-up op het podium. Een gemixt gezelschap van jonge entrepreneurs, chefs, trendwatchers en motivators die het thema kleur geven met hun multimediale presentaties en smakelijke proeverijen. Richting het evenement zullen we namen van sprekers en programmaonderdelen prijs geven.

Locatie vol inspiratie

De zevende editie van de Food Inspiration Days vindt plaats bij CHV Noordkade in Veghel. In deze industriële setting met robuuste elementen worden de Food Inspiration Days, met onder andere een speciaal voor dit evenement ontwikkeld auditorium met groot scherm, in een nieuw jasje gestoken. Dat belooft veel goeds, dus zorg dat je erbij bent!

We zien je graag tijdens de Food Inspiration Days 2015!