Vers van de pers: de nieuwe editie van het revolutionaire receptenboek M.E.P Najaar!

Na het grote succes van het eerste M.E.P. boek, brengt Unilever Food Solutions vandaag een nieuwe editie van dit revolutionaire receptenboek uit: M.E.P Najaar. Vijftig chefs delen hun favoriete mise-en-place bereidingen met producten uit het najaar. Het boek bevat zowel recepten voor klassieke basisbereidingen als verrassende en vernieuwende recepturen. Onno Kokmeijer en Erik van Loo namen de eerste exemplaren in ontvangst, tijdens de lunch bij Parkheuvel.

Jonathan Zandbergen van Merlet* in Schoorl: 'Ik vind het belangrijk om mee te werken aan dit M.E.P.-boek omdat ik van mening ben dat we de Nederlandse gastronomie alleen naar een hoger plan kunnen tillen als we kennis delen. Uiteindelijk heeft iedereen er baat bij als de gastronomie zich hier blijft ontwikkelen.'

Marcel van Zomeren van In Den Rustwat in Rotterdam: 'Dit M.E.P.-boek staat mijlenver af van de boeken die de meeste chefs maken. Die laten vaak opzettelijk een paar ingrediënten weg omdat ze hun geheimen niet willen delen. Bij ons is het juist andersom: in dit boek bestaat het geheim van de chef niet.'
 
Het boek is verkrijgbaar via www.ufs.com/mep