Vandaag gestart: de Foodservice Talent Academy! Wil je hier ook aan meedoen?

Vandaag is de eerste lichting talenten aan de Foodservice Talent Academy gestart. Deze opleiding is een initiatief van Foodservice Network en richt zich op persoonlijke groei van de deelnemers, het opbouwen van een sterk professioneel netwerk en verdieping van kennis en inzicht in de foodservice-industrie. Leading lady Susan Koenders: ‘We gaan bedrijven bezoeken, op trendtour en helpen om ideeën en innovaties om te zetten in concrete plannen voor je organisatie. Daarnaast krijg je een mentor uit het werkveld waar je door gecoacht wordt.’

Learnings van professionals

Veertien talenten starten vandaag aan het programma van vijftien maanden. Met een innovatieve samenstelling van colleges, webinars, opdrachten, trendtours, events en bedrijfsbezoeken biedt de Foodservice Talent Academy een divers en uitdagend programma. Er zijn verschillende mentoren, docenten en ambassadeurs verbonden aan de Talent Academy. Zij delen de learnings die zij in vele jaren hebben opgedaan en helpen de studenten aan een stroomversnelling van hun kennis en ervaring. 

Tweede editie

De tweede lichting van de Foodservice Talent Academy start begin 2016. Om in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria: 

  • Tussen de 24 en 32 jaar
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in de hospitality en foodservice-branche
  • (Zelf)kritisch, ambitieus, enthousiast, nieuwsgierig en niet bang om uit de comfortzone te stappen
  • HBO-denkniveau
  • Carriere willen maken in de wereld van eten, drinken slapen en gastvrijheid

Herken jij je in dit profiel of ken je iemand die hiervoor in aanmerking zou kunnen komen? Of wil je meer informatie? Bekijk hier de brochure.

Foto: medianovak.com