Ja, het is monday movie night! Vandaag inspireren we je met een kijkje achter de schermen bij Amerikaanse foodtrucks.

Welke documentaires moet je gezien hebben om het voedseldebat te volgen? Welke TED Talk-sprekers zorgen voor nieuwe inzichten? En welke films zorgen voor een dosis inspiratie? In de rubriek Mondag Movie Night geven we je elke week een kijktip - zowel klassiekers als nieuwe films - om je vakkennis te updaten en je te inspireren. Deze week raden we je de mini-documentaire Food On Wheels van Mike Irving aan.

On the go

Mike Irving gaat op bezoek bij verschillende foodtrucks om een kijkje achter de schermen te nemen en de mensen die dit werk doen aan het woord te laten. Tegen welke problemen loop je aan in deze business en wat zijn de leuke kanten van deze job?

Bekijk de mini-documentaire Food On Wheels hier: