Het blogstokje van de #fipioneers is door @chefKorianders doorgegeven aan @asiemerink. Arjan over hobbyrecensenten:

'Eten, daar heeft iedereen op welke manier dan ook wat mee. Voor de één zijn lust en zijn leven, voor de ander pure noodzaak. Ik schaar mijzelf onder de eerste categorie. Zowel in mijn werk als privé is het een rode draad in mijn leven.

Geoutilleerde keukens

In de jaren dat ik mij professioneel met eten bezighoud, heb ik gemerkt dat gasten en consumenten steeds meer weten of in ieder geval denken te weten over eten. Het grote aanbod aan kookprogramma’s en magazines hebben het aantal amateurkoks explosief doen groeien in de afgelopen jaren. Waarmee ik bij deze wel even duidelijk wil maken dat ik deze groep niet onderschat. Ik ben bij een aantal van deze fanatieke kookgekken thuis geweest en die hebben een geoutilleerde keuken waar veel chefs een moord voor zouden doen.'

Lees de hele blog van pioneer Arjan hier.