Een artikel gemist? Elk weekend laten we de best gelezen artikelen nog een keer de revue passeren.

1. Food Unplugged
From farm to table, van grond tot mond. Food Unplugged is het eerste foodfestival in Nederland waar je per fiets een aantal speciaalboeren bezoekt; je ruikt, voelt en proeft wat de herkomst is; en je ingrediënten koopt die je ’s avonds deelt met foodies in het buitenrestaurant. In dit artikel lees je meer over dit unieke foodfestival en hoe ook jij erbij kunt zijn!

2. Met succes gecrowdfund
De eerste verpakkingsloze supermarkt in Duitsland gaat er sowieso komen. Deze zomer opent de eerste vestiging in Berlijn en waarschijnlijk zullen een tweede en derde niet lang op zich laten wachten. Het concept en de crowdfundactie waarover we eerder schreven zijn enorm goed ontvangen in Duitsland. Zo goed dat de initiatiefneemsters al binnen een paar dagen de benodigde 45.000 euro hadden ingezameld. Bekijk de video in het artikel.

3. De barbecuebijbel
Don’t judge a book by it’s cover; dat bewijst ‘The Bible of Barbecue’. Wie zich de kneepjes van het barbecueën eigen wil maken, kan zijn heil zoeken in deze bijbel. Iedere pagina kan - letterlijk - gebruikt worden om de perfecte barbecue te organiseren. Lees hier hoe het werkt!

4. And the winner is…
Ido Essed vliegt deze zomer als trendwatcher naar Rio om een week lang de Latijns Amerikaanse gastronomie te ontdekken. Op onze kosten uiteraard. Na bijna twee maanden kwam hij van de tien sollicitanten voor de #bestjobinfood als winnaar uit de bus. Hoe kijkt de trendwatcher in spé terug op deze allesbeslissende dag? Je leest het in dit artikel.