Verdedigt @SkyloungeAms zijn koppositie als beste hotelbar van Nederland tijdens de Hotel Bar Award 2014?

Waar hotelrestaurants nog altijd kampen met de kwalen 'stempel' en 'drempel', is de hotelbar bezig aan een opmars. In steeds meer hotels kunnen we terecht voor een goede cocktail in combinatie met goede service. Dit jaar wordt de Red & Grey Hotel Bar Award dan ook voor de derde keer georganiseerd.

Genomineerden
Tunes Bar in het Conservatorium hotel en de SKYLOUNGE van DoubleTree by Hilton werden in eerdere edities van de wedstrijd benoemd tot beste hotelbar van Nederland. Dit jaar moeten zij het opnemen tegen dertien andere Amsterdamse hotelbars, zes hotelbars uit Rotterdam en drie bars uit Den Haag.

Stemmen
Stemmen kan tot 26 juni via besthotelbar.com. Eind juni wordt per stad een winnaar bekendgemaakt en de titel uitgedeeld aan de uiteindelijke winnaar.