Wat moet je als kok of foodprofessional doen om aan nieuwe ideeën te komen? Ga op pad! Lees hier alle tips & tricks.

Iedere dag vol gas ertegenaan. Dag in dag uit naar de zaak, die keuken weer in. Wat moet je als kok of foodprofessional doen om aan nieuwe ideeën te komen? Ook al is alles over eten en drinken op het internet te vinden, het devies is: ga op pad.

Don’t forget the guide
Food Inspiration reist de hele wereld over, op zoek naar inspirerende concepten en baanbrekende ondernemers in de food en hospitality. Dit werk hebben we onder meer gebundeld in onze City Guides.

Move that restaurant
Vanaf augustus trekt het Spaanse driesterrenrestaurant El Celler de Can Roca door Chili, Mexico, Peru, Turkije en de VS. Joan, Josep en Jordi Roca laten met hun ‘Roca&Roll World Tour 2014’ een ander werelddeel dan Europa kennismaken met het restaurant uit Girona. De Roca broers nemen ingrediënten en ideeën mee uit de plaatselijke eetculturen. Bovendien is er ruimte voor zes talenten om mee terug te gaan voor een stage in Spanje.

Lees het hele artikel voor nog meer inspiratie!