Lees mee in het dagboek van @Hanssteenbergen. Vanuit Dry Creek Valley, onder het genot van een hemelse chardonnay

Hoofdredacteur Hans Steenbergen en collega's Arjan de Boer en Lukas Vlaar nemen deze week weer deel aan de Google Innovation Lab for Food Experiences in Mountain View, Californië. Een mooie trip die zich goed leent voor wat trendwatching bij onze Amerikaanse collega's. Zondag nam vriend van Food Inspiration, Amerikaan en gids Doug Koob ze mee naar Dry Creek Valley. Met een paspoort om de nek dat toegang geeft tot vijftig wijnhuizen, gingen ze op pad.

Zondag 27 april
'We rijden om 8 uur weg van ons Airbnb-adres. Jawel hoteliers: we hebben dit keer een huis geboekt met drie slaapkamers, twee badkamers, een keuken, woonkamer en een garage. Midden in Mountain View, de plaats waar het hoofdkantoor van Google is en waar we komende week weer gaan deelnemen aan de Google Innovation Lab for Food Experiences. Dit huis is prijzig - alles is duur hier in Silicon Valley – maar het is nog altijd stukken goedkoper dan de hotelovernachtingen bij elkaar opgeteld. En: we voelen ons thuis. Een home away from home. De slogan waar veel hotelketens mee adverteren, is gekaapt door Airbnb...'

Lees de hele blog van Hans hier.