Meer streetfood in Nederland?! Help @_VleesNochVis en @FoodGuerrilla dat mogelijk te maken en teken de petitie.

Tegenwoordig is streetfood niet alleen maar hotdogs, oliebollenkramen en patat. En er zijn genoeg innovatieve streetfood ondernemers die staan te popelen om met hun (h)eerlijk voedsel de straat op te gaan. Helaas verstrekken gemeenten geen nieuwe vergunningen. De wachttijden voor bestaande plekken kunnen oplopen tot wel dertig jaar(!). En dan kunnen we nog heel lang wachten op gezond en duurzaam streetfood.

Petitie
Vleesch Noch Visch en FoodGuerrilla willen verandering brengen in het huidige beleid. En blijkbaar zijn hier 40.000 handtekeningen voor nodig… want dan kunnen ze het onderwerp aankaarten bij de Tweede Kamer. Ze zijn een petitie gestart en hebben tot nu toe zo'n 2100 handtekeningen ontvangen. Jouw hulp is dus nog van harte welkom!
 
Vind jij het ook belangrijk dat er gezond, duurzaam en lekker eten op straat komt? Of kun jij niet wachten om jouw gerechten aan te bieden op straat? Doe dan mee aan de Street Revolution en word ook een Streetfoodfighter. Geef healthy streetfood een kans en teken hier de petitie!

Foodguerrilla - Food line up from FOODWIRE Food & Film creatives on Vimeo.