Ondernemingsplan klaar? Grijp je kans! @AmsterdamNL zoekt initiatieven voor vier tijdelijke kiosken op Zuidas.

* Let op! De inschrijving is inmiddels gesloten. De winnende ideeën worden op donderdag 19 maart 2014 bekendgemaakt. 

Ondernemers met innovatieve ideeën moeten aan de bak: Zuidas Amsterdam stelt vier locaties beschikbaar om een tijdelijke kiosk te realiseren voor een periode van zes maanden. Altijd al een champagnebar willen beginnen op het Mahlerplein? De gemeente stelt de ruimtes beschikbaar aan initiatieven die zich onderscheiden van het huidige horeca- en winkelaanbod op de Zuidas. Schiet wel op, want de inschrijving sluit woensdag 5 maart om 12.00 uur!

Tijdelijke kiosken
De directie Zuidas beslist in samenspraak met een initiatiefnemer van de Rollende Keukens en een ondernemer van de Zuidas welke vier ondernemers de kans krijgen om hun initiatief te verwezenlijken. Wanneer de kiosk na de periode van zes maanden succesvol blijkt, bestaat de kans dat de vergunning verlengd wordt met een half jaar.