Op een ludieke manier in beeld brengen van je bedrijf en werkzaamheden: storytelling! Bekijk hier hoe het moet.

Je kunt mooie beelden van je bedrijf gebruiken, een pakkende slogan bedenken, humor inzetten of je publiek uitdagen met een vraag of opdracht. Maar een van de beste manieren om je doelgroep te bereiken is toch wel storytelling.

Vertel een verhaal. Hiermee kun je over je bedrijf of over je product vertellen, je kunt de authenticiteit van je organisatie benadrukken en een beetje meer vertellen dan in een ‘gewone’ advertentie. En het belangrijkste: een verhaal beklijft. Mensen onthouden het en in het beste geval wordt erover gesproken en groeit je bereik.

Lantmännen
Een goed voorbeeld van storytelling is onderstaande video van de internationale bakkerijgroep Lantmännen Unibake. Hoe vertel je over je expertise op het gebied van bevroren bakkerijproducten? Zo dus.

Kijk hoe Lantmännen het bedrijf en de werkzaamheden op een ludieke manier in beeld brengt. En bake off!