@roemen heeft een aantal ideeën voor je. Laat je inspireren!

Nils Roemen is een jonge creatieve ondernemer en spreker. Een kind van de nieuwe tijd waarin informatie overvloedig aanwezig is. Met een onbevangen geest en nieuwsgierige blik kijkt hij naar de wereld. Vrijwel niets is onmogelijk in zijn visie.

Met groot optimisme verbindt hij ideeën, knoopt hij op onverwachte manier vraag en aanbod aan elkaar en inspireert hij mensen om hun dromen te verwezenlijken. Food Inspiration Magazine vroeg Nils Roemen een aantal ideeën te delen. Een inspirational pitch van anderhalve minuut met een nieuwe gedachte waar iemand iets mee zou kunnen doen. Daar zou onze wereld van food en gastvrijheid misschien beter van worden. Delen is tenslotte het nieuwe vermenigvuldigen.
 

Bekijk het hele artikel in het magazine en laat je inspireren!