Men's room omgetoverd tot sandwich shop. #bizar #foodinspiration

De atmosfeer is bepalend bij de beoordeling van een bepaald concept en/of locatie. Zo wordt er van alles verzonnen om een unieke ambience te creëren, maar het volgende voorbeeld is op zijn minst vreemd te noemen; The Attendent, een concept in Londen dat van mannentoilet is omgetoverd naar een sandwich shop.

De partners Peter Tomlinson en Ben Russell bedachten het idee toen zij een drankje aan het nuttigen waren in een bar in de buurt. Een ideale locatie om ontbijt, sandwiches en dranken te verkopen volgens hen.

Zie jij jezelf al zitten aan de omgetoverde bar van urinoirs? Misschien dat je toch een ander beeld voor je hebt wanneer je naar je biertje kijkt.

Voor meer informatie over het concept, surf naar de site van de the Attendant.