De Food Inspiration Pioneers Proudly Present

Op 15 april gaat er een nieuw initiatief van start: de Pioneers Proudly Present. We bieden Pioneers één keer per kwartaal de kans om hun bedrijf vol trots te laten zien aan de rest van de Pioneers.

Wil jij graag je deuren openen?

De deelnemende bedrijven zijn totaal vrij in het maken van hun eigen programma; rondleiding, tours, presentaties of lunches, je mag het zelf bepalen en organiseren! Wil je jouw bedrijf aan andere Pioneers laten zien, dan kun je je aanmelden bij de Chief Pioneer Officer Anna.

Wil jij graag een kijkje nemen achter de schermen?

Neem een kijkje bij je mede-Pioneers: wat houdt hen bezig, hoe pakken zij dingen aan? Alle vragen mogen gesteld worden! Pioneers Proudly Present is op een ontspannen manier kennis en nieuwe inspiratie opdoen, maar bovenal je mede-Pioneers beter leren kennen. Wil je je aanmelden voor een kijkje achter de schermen? Blok het alvast in je agenda! Binnenkort komt er een e-mail met meer uitleg hierover.

Per keer geven we drie bedrijven de kans de deuren te openen.

Wie durft het aan om op de 15e van april de officiële aftrap te geven?

Aanmelden kan bij de Chief Pioneer Officer Anna via: anna@shootmyfood.com of even bellen naar 0318 – 493132.