Met de all-day breakfast bowl van Yoghurt Barn en Denise Kortlever kan je ontbijten wanneer jij dat wil.

Clockless eating is hot. We willen alles op ieder moment kunnen eten, en niet per se vastgeroest zitten aan traditionele maaltijdmomenten. ‘Brinner’, breakfast for dinner, moet gewoon kunnen. Zie daar de all-day breakfast bowl, een initiatief van Yoghurt Barn in samenwerking met Denise Kortlever.

Ontbijt op bowl

De bowltrend bereikt ook Nederland. De açaí bowl heeft onder andere New York volledig veroverd, en deze all-day breakfast bowl is een logisch uitvloeisel van die lekkernij. Gemaakt van havermout met een topping van appel, dulce de leche, pecannoten en hangop, met daarop blauwe bessen voor kleur, fleur en een vitamin boost.

Als het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is, is het fijn als je die kan eten wanneer je daar zelf zin in hebt.