Tijdens de @FoodTechWeek in Londen worden twee factoren die onze toekomst gaan bepalen samengebracht: food en technologie.

Na de eertste editie vorig jaar is de Food Tech Week er in 2016 weer. Dit jaar is het programma nog uitgebreider dan de editie uit 2015. Van 17 tot en met 21 oktober 2016 vindt het event plaats op meerdere locaties in Londen.

Food revolution

De week draait om het bij elkaar brengen van grote en kleine spelers en de uitdagingen in voedsel en landbouw aan te pakken. Start-ups, producenten, vernieuwers, ondernemers, toonaangevende merken en investeerders komen samen.

Day themes

Iedere dag is er een ander thema met eigen inspirerende sprekers die je meenemen in hun foodwereld. Er zijn workshops en iedere dag pitchen vijf start-ups hun project. Van Sustainability tot the Future of Dining. Benieuwd welke thema's er nog meer zijn? Bekijk het op de site.

Ben jij er ook bij in Londen? Bestel hier je kaarten, vul de code: SHOOTMYFOOD20 in en krijg 20% korting op je tickets voor het event. 

Benieuwd naar de throwback van 2015? Check hem hier: