De Health&Care Day komt er weer aan! Ben jij er ook bij? #HCDAY16

Nog 30 dagen en dan is het weer zover. 6 oktober 2016 organiseert Zorgnetwerk Nederland in samenwerking met Skipr en Food Inspiration opnieuw de Health & Care Day. De Health & Care Day is een multi-sensorisch inspiratie-event waar innovatie, inspiratie en kennis op een unieke manier worden gepresenteerd en gedeeld. Het evenement is er voor beslissers en bestuurders uit de zorg die het ‘anders, slimmer en beter’ willen doen.

De essentie

Elk jaar staat een ander thema centraal, dit jaar richten we ons op ‘de essentie’. Wie kan zeggen wat goede zorg is? Waar het in de zorg écht om gaat? Tijdens de vierde Health & Care Day stellen we de onmogelijke vraag: wat is nu de essentie van zorg? We presenteren een line-up van sprekers, die een poging gaan doen om deze vraag te beantwoorden. Vanuit verschillende perspectieven proberen zij tot de essentie van zorg te komen; zorg op maat, zorg voor de massa, zorg voor de wereld om ons heen. 

De line-up van 2016

Geen saaie lezingen, maar korte dynamische presentaties, die prikkelen en uitdagen tot discussie. We kijken naar best practices en game changers binnen en buiten de zorg. De focus ligt deze dag op kwaliteit van zorg, ondernemerschap, leiderschap, rendement en gastvrijheid. Oftewel de essentie van de zorg.

Joris Slaets, hoogleraar Ouderengeneeskunde

Topic: 'de essentie van goede zorg'


Thomas Rau, ondernemer en architect

Topic: balans tussen aarde en mensheid

Sonja Kersten, directeur van V&VN

Topic: de essentie van het geven en ontvangen van waardevolle zorg 

Paul van geest, hoogleraar kerkgeschiedenis

Topic: essentie van levensgeluk

Koop nu je kaarten voor de Health & Care Day 2016

Bezoek de website van Healtvoor meer informatie over het programma.