Op 24 juni is Food Unplugged. Korte ketens, Eet-apotheek & botanisch koken. Kaarten nu te koop!

Op 24 juni is de derde editie van Food Unplugged op het Kazerneterrein in Ede. Food Unplugged is het leukste foodfestival waarbij onversterkt, eerlijk eten van boeren en kleine onafhankelijke cateraars in de schijnwerpers staat. Tijdens Food Unplugged maak je niet alleen kennis met elkaar, maar ook met speciaalboeren, professoren, ondernemers en fooddesigners. 
 

Het festivalprogramma

  • Workshops krekel to krekel, foraging & brood bakken
  • De Aardappelprofessor
  • Workshop botanische gastronomie met chef Emile van der Staak
  • De Eetapotheek
  • Good music, good vibes!
And much, much more... 

 

De festivaltijden

12.00 - 18.00 | Lunch, opening Food Unplugged, start workshops & masterclasses 
18.00 - 20.00 | Diner met boeren klassiekers in het buitenrestaurant, door Creative Chef 
20.00 - 00.00 | Unplugged borrel met muziek 
 
Food Unplugged richt zich primair op de foodprofessional. Op het festival krijg je interactief een update over de jongste foodtrends, achtergronden en bereidingstechnieken. Het festival is ook interessant voor foodies die van een tof festival houden. Tickets voor deze dag kosten 75 euro, dit is inclusief eten en drinken (tot de borrel die om 20.00 uur begint). Toegang tot het festivalterrein krijg je wanneer je wanneer je een product meeneemt dat je rechtstreeks bij een boer hebt gehaald. Denk hierbij aan groenten, fruit of zuivel. 
 
Kom je ook? Bestel snel je tickets!
 
 
Foto: Rahi Rezvani