Binnenkort start de 7e Academie van @YFM_NL. Neem deel en werk aan een beter voedselsysteem!

Ben je werkzaam of studeer je binnen de voedselsector? Ben je tussen de 18 en 35 jaar? En ben je begaan met ons voedselsysteem? Meld je dan aan voor de Youth Food Movement Academie. De inschrijving voor de zevende Academie is geopend. Doel van de Academie is om de deelnemers een interdisciplinaire kijk op voeding voor te schotelen, met als doel dat ze op hun eigen manier invulling kunnen geven aan de verduurzaming van het voedselsysteem.

Leren trotseren

Dit  jaar is er plaats voor 25 personen die vanuit hun studie of werkachtergrond met eten te maken hebben. En die meer over het voedselsysteem willen leren. Aanmelden kan tot 9 november 2015. De Academie start in januari 2016. Het programma bestaat uit zes themadagen, een reis, een openingsweekend en een slotdag. 

Afspiegeling van de keten

Tijdens de Academie leren deelnemers gedurende een half jaar elkaar en het voedselsysteem kennen. De Academici zijn een afspiegeling van de voedselketen: van boer tot chef-kok, en van wetenschapper tot visser. Wil je meer leren over het voedselsysteem, en geïnspireerd raken door in contact te komen met mensen die op een andere manier naar het systeem kijken? Dan is de YFM Academie iets voor jou!