#spoileralert! Binnenkort opent in Amsterdam een heus vistheater. Een wat? Lees meer in het nieuwe magazine

Na succesvolle crowdfunding kunnen Sven en Jos eindelijk verder met het realiseren van hun droom: het openen van een vistheater. Een wat..?

Een vistheater dus

Een uniek concept waar kwalitatieve vissen en andere zeevruchten op een ware markt worden verkocht: alle verse vis ligt uitgestald. Deze vis wordt overigens door Schmidt Zeevis geleverd, wat betekent dat meerdere keren per dag (!) verse ladingen binnenkomen.

Time for a change

Nadat je jouw eigen visje hebt kunnen uitzoeken (voor een marktprijsje), wordt dit naar de keuken gebracht en bereid. In de tussentijd kun jij wat side dishes en lokale biertjes uitzoeken en uiteindelijk mag je zelf jouw eten ophalen in de open keuken. Pesca ziet het, gasten zijn klaar met traditionele restaurants, it’s time for a change. 

Er zijn nog veel meer leuke concepten aan de Noordzee! Meer lezen?