Het is één groot circus bij het 25hours Hotel. Een hotelgast is immers altijd onderweg, net als een circusartiest.

Al sinds 2006 vliegen we de wereld over, op zoek naar inspirerende concepten en de cowboys die de toon weten te zetten in de food- en hospitalitywereld. En wie zoekt, die vindt. Van ‘all time classics’ tot ‘new kids on the block’. Eén ding hebben deze concepten met elkaar gemeen: ze weten ons - soms zelfs na vele jaren - nog steeds te inspireren.

Een circusartiest 

‘We are all mad here’ staat er op de gevel. Eenmaal binnen kun je niets anders dan dat beamen. Een vrolijk verblijf gegarandeerd, want er komt je een waar circus tegemoet. Een hotelgast is immers altijd onderweg, net als een circusartiest.

Hobbelpaarden en hoge hoeden 

Het is één groot circus bij het 25hours Hotel in de wijk MuseumsQuartier van Wenen, letterlijk. Dat dit hotel geheel in teken staat van het circus is bijna niet te missen. Er slingeren circusballen, hobbelpaarden en hoge hoeden rond. Sprekers in de zakelijke ruimtes van het hotel komen vanuit de coulissen op en in de kamers zijn circustaferelen op de muur geschilderd. Kortom, een bonte boel waar je blij van wordt. Met een dakterras waar je ‘u’ tegen zegt. Vanaf hier heb je prachtig uitzicht over heel de stad. Het dakterras hoort bij Der Dachboden, een gezellig café boven het hotel.

Vijf verschillende steden

Het 25hours Hotel is een nog kleine keten in vijf verschillende steden: Hamburg, Berlijn, Frankfurt, Zürich en Wenen. Ieder hotel heeft een eigen thema, zo waan je je in Hamburg in een maritiem museum en is het denim dat de klok slaat in Frankfurt. Maar een tikje excentriek en kunstzinnig zijn ze allemaal.

City Guides!

Food Inspiration reist de hele wereld over, op zoek naar inspirerende concepten. Dit werk hebben we onder meer gebundeld in onze City Guides. Bestel nu twee City Guides naar keuze in de webshop en betaal slechts 50 euro. De City Guides kosten normaal 35 tot 75 euro, dus tel uit je winst!