Yes! We zijn genomineerd voor de South African Tourism Media Awards van @SATravelTrade.

Vorig jaar maakten Lukas Vlaar en Susan Koenders voor Food Inspiration drie videoproducties in Zuid-Afrika: een video over het foodconcept Babylonstoren, een interview met chef Margot Janse en een reportage over Safepane lodge & safaris. We hebben de producties ingezonden voor de South African Tourism Media Awards en zijn genomineerd!  

Nominatie in de categorie online

De organisatie nomineerde alle drie de ingezonden Food Inspiration producties in de categorie online. In deze categorie maken Marleen de Keyzer van Getaway Travels Afrika en Corno van den Berg van www.droomplekken.nl ook kans om te winnen.

Bekendmaking winnaar

Op donderdag 19 maart 2015 - vandaag! - zullen de winnaars bekend gemaakt worden. De prijsuitreiking vindt plaats in Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. South African Tourism Nederland wil met het uitreiken van de South African Tourism Media Awards de kwalitatieve reisjournalistiek- en fotografie vieren.

Bekijk hieronder onze inzendingen:

Foto: Arno Meintjes