Jong talent in foodservice opgelet: @FITalents presenteert de Talent Day. Maak een selfie en zorg dat je erbij bent!

In between jobs, op zoek naar een nieuwe carrière-uitdaging of pas afgestudeerd? En niet ouder dan 30 jaar? Meld je dan aan voor de Food Inspiration Talent Day! Een inspirerend en waardevol event voor talenten en young professionals in foodservice, op dinsdag 7 oktober bij theater Orpheus in Apeldoorn

Zorg dat je erbij bent!

Food Inspiration geeft 250 talenten de kans om zichzelf te presenteren aan topwerkgevers zoals Nestlé professional, Makro en Deli XL.

Door het beperkt aantal plaatsen zullen we de talenten selecteren die ons overtuigen van hun kwaliteit. Schrijf je motivatie in max 50 woorden en stuur deze samen met een originele selfie naar info@shootmyfood.com

Kijk voor meer informatie over de Talent Day op www.fitalents.nl.