In 2050 bestaat de wereldbevolking uit 9 miljard mensen. What about de toekomst van technologie, hospitality en food?

Als we voorbereid willen zijn op 2050, moeten er nu dingen veranderen. En om wereldwijde problemen aan te pakken, is internationaal samenwerken noodzakelijk.

Begin dit jaar interviewden we new media expert Alexander Klöpping, trendwatcher Adjiedj Bakas en hospitallity expert Tobias Mattstedt. Ze stonden op het podium van het eerste internationale foodservice en hospitality congres in Maastricht. Het congres met als thema ‘Agenda of the Future’ trok 500 bezoekers gm's, restauranteigenaren, conceptontwikkelaars, executive chefs, f&b managers, foodmarketeers - uit vooral Europa en Amerika. De volgende editie is op 9 & 10 februari 2005. Voor meer informatie over het congres: www.foodexecutive.eu.

Benieuwd naar het artikel in het magazine?
Bekijk ‘m hier.