Störrig is een driedaags festival in Ede, waar bezoekers kennis maken met deVeluwe.

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 oktober vindt in Ede, Störrig plaats. Een gloednieuw festival waarin er een weekend lang een culinaire ode aan de wilde Veluwe wordt gebracht. Geen standaard FoodTruck festival, maar een festival dat alle zintuigen prikkelt. Waar je ontdekt, beleeft en proeft, en waar je kennis maakt met al het heerlijks dat de natuur te bieden heeft. 

Het festival draait om de culinaire toepassingen van “wild”. Dat betekent niet altijd vanzelfsprekend het bereiden van ree of zwijn, maar ook het gebruik van in het wild geplukte kruiden, bessen, noten, wild vergiste bieren/ciders/fruitwijnen, buiten – in het wild – koken en roken.

Vrijdag 20 oktober 

Negen wilde workshops. 

Zaterdag 21 oktober 

Acht chefs - veel demo's - één markt - muziek en meer. 

Zondag 22 oktober 

Één wildplukwandeling met lunch van open vuur. 

 

Wil je meer weten?

Kijk op de website voor meer informatie en een sfeerimperessie.