Bistrobar Berlin in Nijmegen gaat op expeditie naar Berlijn, wil je mee?

Na het zien van televisieprogramma's als 'Wie is de Mol' en 'Peking Express', twijfelden horecaondernemers Frank Goossens en Thijs van Gastel van Bistrobar Berlin in Nijmegen geen moment om zelf een heuse ‘Expeditie Kreuzberg’ te organiseren.

Van donderdag 16 t/m zondag 19 november 2017 reizen twee teams in opdracht van Bistrobar Berlin af naar de Duitse metropool Berlijn om opdrachten uit te voeren die het ‘echte’ Berlijn mee terug nemen naar Nijmegen.

Het idee is simpel

Gewapend met twee camera’s, een envelop met opdrachten en wat zakgeld worden twee teams vanuit Nijmegen naar Berlijn gestuurd. Onderweg wordt hen gevraagd opdrachten uit te voeren en de ultieme trofee mee terug te nemen. Een nieuw gerecht dat 100% voldoet aan de kaart van Bistrobar Berlin: gewaagd, puur en creatief.

Enthousiastelingen kunnen zich kwalificeren door middel van een video-opdracht die zij kunnen insturen tot 18 oktober 2017. Op zondag 22 oktober wordt de kwalificatie-opdracht gehouden in de Bistrobar in Nijmegen. Voor de winnaar van de Expeditie stelt Bistrobar Berlin, naast een geweldige ervaring, ook 500 euro Bistrobar tegoed ter beschikking.