Kom jij wel eens over de vloer bij de boer? En koop je dan producten bij de boerderijwinkel? En denk je dan – als je heel eerlijk bent – “’Als de winkel er iets beter uit zou zien, zou ik meer kopen en hier vaker komen. En die winst zou ik de boer van harte gunnen…" Nou? Food Inspiration denkt dat wel! 

Met de campagne OVER DE VLOER BIJ DE BOER / By Food Inspiration helpen wij de boeren van ons land 'farmeteren': de boer wordt behalve farmer ook marketeer.

Ruim 40 agrarische bedrijven meldden zich aan om kans te maken op een restyling van hun boerderijwinkel.  Foodprofessionals en consumenten bepaalden welke vijf bedrijven zich als eerste plaatsten voor de finale, en daarmee kans te maken op het winnen van PIMP MY FARMSHOP. De jury selecteerde de andere vijf finalisten.

De tien finalisten:

Bioboerderij 't Schop uit Hilvarenbeek

Biologisch melkveebedrijf en kaasmakerij Kleinlangevelsloo uit Raalte

Landwinkel en schenkerij De Kastanjeboom uit Bunschoten

Kaasboerderij Heileuver uit Dalmsholte

Kaasboerderij de Buitenhoeve uit Haaften

De Walhoeve uit Tilburg

Nieuw Slagmaat uit Bunnik

Boshoeve Sprankenhof uit Udenhout

Zuuver uit Buurse

Boerderij Buitenverwachting uit Hoogmade

De finalisten zijn uitgenodigd voor een trainingsdag, waarop ze worden gecoacht in het opstellen van een plan voor de restyling van hun boerderijwinkel. Uit deze tien plannen selecteert de jury tijdens de finaledag op 10 oktober de winnaar van PIMP MY FARMSHOP; de boerderijwinkel die wordt omgetoverd tot een moderne farmshop.

Help mee!

Als consument kun je een bijdrage leveren aan de campagne. Laat tot en met 1 oktober een donatie achter via het crowdfundingplatform en ontvang een pakket vol met heerlijke boerenproducten naar keuze thuisgestuurd! Je donatie komt ten goede aan de restyling van de winnende boerderijwinkel. Ga naar crowdfundingplatform >>