Onlangs zijn we met 160 Pioneers gaan toeren door Utrecht. Hoe deze wervelwind eruit zag, zie je in de aftermovie.

Utrecht aka de Domstad, klein Amsterdam, of U’tje. De stad van de grachten met terrassen aan de werf, de universiteit en de tourstart. Maar niet zo vaak hoor je mensen praten over de Utrechtse horeca en food scene. Daar hebben we met de Pioneers dit jaar eens verandering in gebracht. Want er blijkt genoeg te spotten in 030. Van nieuwe hippe concepten tot de evergreens.

 

Gezellig en bijzonder

Meerdere keren per jaar komen de Food Inspiration Pioneers samen op verrassende meetings, zoals een tocht op een vissersboot, ons eigen Food Festival: Food Unplugged of we gaan appels en peren plukken en persen in de Betuwe. Het vinden en delen van kennis en inspiratie is ons doel, maar we zorgen er vooral voor dat het elke keer gezellig en bijzonder is.

Kom ook bij het leukste netwerk van foodprofessionals in Nederland! Klik op de button om je interesse aan te geven en wij sturen je direct een overzicht met de mogelijkheden. Je bent al Pioneer vanaf 125 euro (ex BTW) per jaar.