Vorige week opende @honeybrainslife zijn deuren in New York. Hier krijgt het oude adagium ‘mind over matter’ een nieuwe invulling.

Voedsel voor je hersens serveren ze bij HoneyBrains, dat vorige week zijn deuren opende in New York. Naast eten dat vorm geeft aan ‘the most reliable, collective scientific knowledge about brain health’, waren er ook lezingen en livestreams over het welzijn van je hersenen.

Life finds a way

HoneyBrains doet alles volgens het L.I.F.E. proces. Lovingly selecting Ingredients that are Flavorful while Educating customers. Life, omdat er niets belangrijkers is dan leven, en in het leven niets belangrijkers is dan welzijn. Een van de initiatiefnemers is neuroloog Dr. Alon Seifan, met jarenlange onderzoekservaring op het gebied van hersengezondheid. Zijn research staat aan de basis van alles wat HoneyBrains wil bereiken. Met hun eten, en hun boodschap.

Rauwe Honing

Het menu bestaat uit inmiddels klassieke gezonde gerechten opgebouwd uit ingrediënten als havermout, avocado en humus. Daarnaast spelen zij ook in op de groeiende bowl-trend, met een soja en humus variant die ook in een schaaltje te bestellen is. Naast de menukaart is er ook een HoneyBar waar je verschillende variaties rauwe honing kunt bestellen.

Yeah, science!

HoneyBrains belooft dat ze volledig up to date zullen blijven met de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van hersengezondheid. Als onderdeel van hun filosofie willen ze ook lezingen en livestreams organiseren die de huidige stand van zaken naar een breed publiek communiceren. Zo hopen ze dat mensen ook als ze niet bij HoneyBrains eten, nog steeds met hun gedachten bij hun hersens zijn.

Trendement

Honey Brains was een onderdeel van de New York thema week van de Trendement app. Heb jij de trendement app al? Meld je gratis aan en blijf via korte artikelen op de hoogte van trends en rendement.